Jag är tillbaka! En sväng i af...

Jag blir så bloggsugen mellan varven men känner att jag inte har något vettigt att komma med. Avstår också från att blogga för att jag är värdelös på ord, skrift och totalt värdelös på att få fram det jag menar och känner mig väldigt obildad-pinsamt. Jag känner mig instängd och outveckla(nde?)d som människa. Jag växer "bara" i mammarollen känns det som. Jag behöver stimuleras mer. Få in mer info från omvärlden. Om livet.

Nu låter det som att jag inte alls trivs med att vara mammaledig och som att jag inte gör annat än att sitta hemma och glo på min unge, tvärtom! Jag älskar att vara hemma med lillen, har tänkt börja jobba hela hösten men jag har skjutit fram det hela tiden, känner att tiden med C är för kort för att slösas bort. Men jag vill ha mer pengar = skojigare fritid.

Aaah, när jag var och borstade tänderna hittade jag ordet jag sökte: (det låg under badkaret, haaa haaaa haaaa) jag behöver bli inspirerad! Höra nya historier om livet ur många olika perspektiv. Lära mig bli en bättre människa. Utvecklas! Läsa en bok om hur man blir bättre och mår bättre i sig själv. Lära mig att tänka NYTT. Tips? Vill även fördjupa mig i andlighet. Universum. Jag vill veta hur allt funkar. Jag vill ha svar på varför en del saker händer. Jag vill ha vägledning här i livet. Hitta en väg som gör mig gott, så jag kan ge fin energi till andra.

Ääh, nattinlägg är det värsta man kan göra! Alla tankar startar just innan midnatt och man blir djupare ju mer klockan är. Jag brukar vakna "dagen efter" med samma ångest som när jag vart på party. Varför skrev jag så? Åååååååh! Varför blottade jag mina idiotiska tankar? Ååååå! För folk jag inte känner, ååååå!

Vet inte ens varför jag skriver nu.

Kanske för att slippa gå och sova fast jag är trött som en...öööh..skulle hitta på nått kul men hjärnan är i viloläge, för roligheter.

Annars mår jag bra.

God natt!

Saknar att vara sommarfräsch.


Kommentarer
Postat av: Miaa

Jag lämnar en kommentar så vet du att jag läser. hehe som att du inte visst. Jag tycker du ska blogga för jag tycker om att läsa dina långa inlägg när du reflekterar över saker du tänker på och alltid kul att läsa hur andra tänker :) Man ska inte låta bli att skriva för att man är "obildad", man ska ju inte behöva lära sig om saker man inte bryr sig om eller inte är intresserad utav...därför jag hoppa av skolan. neej skojja, men fortsätt blogga.

Jag ska skaffa en ny blogg och inte länka den på FB. va lite hemlig sådär. :)

2012-11-23 @ 18:20:05
URL: http://miamakaron.blogg.se/
Postat av: mamam

ja, jag håller med Mia, det är roligt o intressant att läsa vad du känner, hur du tänker, vaddå obild? KAnske obildad som jag på historia, "viktiga" händelser i världen (men inte viktiga för mig o dig)Du är bildad på..dina egna villkor, på lillens villkor..(he he det är kväll o jag skriver också djupt så på morgonen fattar jag inte vad jag menade) Nä, men jag bloggar fast jag inte har nåt vettigt att skriva, "bara" om mitt liv :o) o det är ju inte så bara...för i den ingår NI ALLA...Love you, bäst jag går o lägger mig godnatt

2012-11-23 @ 23:16:04
URL: http://gwm.blogg.se/
Postat av: Miaa

Ja precis de din mamma skrev, det var det jag menade med "obildad" med citattecken alltså, så du inte missförstår mig :)

2012-11-24 @ 15:19:00
URL: http://miamakaron.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0