Skit

Tack för några få kommentarer ;-)
Kul att några tycker det är kul (eller vilket ord jag nu ska välja?) att läsa min blogg, det gör mig glad!

Lördagen är redan slut.
Jag suger ut det sista ur dagen så det inte ska bli sönDAG så snabbt. Jag vet att det redan är söndag nu men jag tycker att det mer är sönNATT.

Min sovmorgon imorgon, sköööönt. Fast om jag ska vara helt ärlig så är det inte så tröttsamt att stiga upp med gossen.

Jag är ju en slömorsa som inte gör mer än att ge välling, byta bajsblöja, mysa, kramas och busa från soffan med lillen innan kl 9 på morgonen då det är dags för frukost, om han inte hunnit somna för sin första vila då.

Han leker så fint själv och kommer då och då för en kram eller så.

Jag leker inte så mkt med mitt barn.
Busa, jaga honom, kittla, pruttljud på magen och få honom att skratta. Vara med honom när han går med gåvagnen och så.. Ibland leker jag med honom i hans tält och kör nån bil. Lek-leka gör han ju inte än så där som större barn gör förståss och jag kommer väldigt sällan vara med i såna lekar misstänker jag.

Jag är hans mamma och inte hans kompis :-) Nä men klart det tillhör det med men barn ska kunna leka själva också tycker jag.

Däremot sjunger jag för honom nästan jämnt, vad vi än gör. Är en glad mamma till honom och försöker göra alla stunder som måltider, blöjbyten, påklädning, dusch/bad och sånt till så roliga och bra stunder.

Men många "nej nej nej nej" får gossen höra. Nu har han t ex börjat ställa sig i matstolen när han äter och jag har låtit bli att reagera mer än när han håller på att trilla ner. Han kollar på mig som "ser du inte vad jag gör, så här får jag inte göra va...?" Jag ska försöka hålla masken och inte låssas som nått.

Sop skåpet är ju väääldigt intressant. Han blir riktigt arg när han inte får krypa in dit å böka runt. Humör har han. Mamman med och hon försöker dölja det så gott det går.

Fast han är så liten så kan jag bli irri på honom. Som när han blir skitsur när jag ska byta blöja och han slingrar iväg sig/spänner sig raklång så att man inte kan böja en enda muskel på honom, haha.

Men blir man irri så är det oftast för att någon annan (pappan) redan innan gjort en på mindre bra humör. Han älskar att reta mig och gör vad som helst för att jag ska bli sur. Han vet precis vad han ska säga och (inte) göra för att sudda ut mitt vackra leénde.

Och stress och barn hör INTE ihop.
Det är då det kan gå fel. Stressa inte! Brukar jag tänka när jag hunnit bli frustrerad över att allt går så sakta. Att vad gör det om vi kommer iväg lite senare än planerat? Inget alls. Men vettet flyger snabbt iväg när stressen är med.

Jag försöker att alltid vara en lugn och glad mamma men heeey! Jag är bara människa jag med. Nothing less, nothing more.

Det känns som att det är nu det riktiga föräldraskapet börjar.

Usch vilket onödigt skitnattinlägg.

Vad kom vi fram till?
Att jag är lättretlig, ogillar att leka lekar, kan bli irriterad på min baby (omg sa hon verkligen det där!?) (ja det gjorde hon och hon är hemsk och vore inte få ha barn) Ja, vi kom inte fram till något vettigt alls. Nu fan måste jag sova, g'natt!

Måste väl tillägga att jag älskar min son över allt annat på hela jorden, att jag skulle gå genom eld och vatten för min älskade Tjalle B. Utan dig min son är jag inte mycket, tack för att jag får vara din mamma. Min kärlek till dig är oändlig <3

Klockan är snart halv 3 och jag är en idiot som är vaken än.


Kommentarer
Postat av: mamma

Ja precis så är det..eller just att man inte orkar leka-leka så mkt med sina egna barn, jag tex brukade leka o göra det en o det andra med syrrans 2 första barn...hittade på sageor (mommens figur) men när jag fick egna sina det liksom ut..men jag hade de bra som hade 3 flickor o en son, o ni hade nöje av varandra...o filmkameran :) o Du brukar-brukade leka med Ninas barn innan di fick din guldklimp :O)

2012-11-26 @ 10:22:20
URL: http://gwm.blogg.se
Postat av: Julia

Ja inte leker "leker" jag heller så mycket med Leo. Han gör't så bra själv ;) Nej men alltså.. jag ville väl bara komma fram till att du låter väl som vilken annan mamma som helst? Elle? :)

2012-11-26 @ 17:27:38
URL: http://martajuliavictoria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0