Snö!

Men god morgon på er!
Backen är vit och vinterdäcken är självklart inte på.

I två dagar har jag rådfrågat med olika människor om inte dom tyckte det var dags att slänga på vinterdäcken. Den tanken slog mig när jag i förrgår (?) åkte från Abisko (jag, C och syrran gjorde nått spontant och sa hej då till vardagen, skitkul var det!) så var det 0, 1 och 2 ynka grader och varningslampan för halka lyste.

Igår när det var så himla kallt så tänkte jag att det kan ju vara kul att vara förberedd nångång. Det var samma visa förra året, jag kände att nu är det dags men litade inte på min egna starka magkänsla så det blev att åka till jobbet i blixthalka den morgonen.

Och igår sa jag flera ggr till min kille och svärfar att; så jag (ni) ska inte sätta på vinterdäcken nu då? Nää nääää, backen är för varm ännu för att det ska frysa.

Hmm.. Jag vet inte. Detta lär väl som vanligt smälta bort, men när är ju frågan då? Jag åker neråt i landet idag och vill inte mötas av hemsk halka när jag kommer hem på söndag igen. Och jag vill inte slita ut mina vinterdäck i onödan (hej ove sundberg). Haha!

Passande nog så la jag undan en overall till gossen igår till idag för jag hade ett presentkort på den butiken och hade inte med den just då. Perfa tajming! Men i sista minut ska man självklart vara ändå ;)

Oj, jag måste nog hämta ner mina egna vinterkläder också :)

Nä men att det var det. Tjaaa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0