En gång till.

Glömde såklart att skriva några saker i förra inlägget men nu har jag såklart glömt bort vad det var.

Har ju en "nizze" som brukar kommentera här och h-n verkar verkligen ogilla mig, eller håna mig av något slag men envisas ändå att hänga här på min fantastiska blogg! :)

Nåja, varsågod "nizze"! Du är fri att tycka vad du vill om mig.

Detta löfte har jag gett förr men denna gång ska jag verkligen hålla det också. Jag kommer från och med NU svara på varje liten kommentar från er. Blir lika glad varje gång jag ser att en ny kommentar trillat in men glömmer oftast att svara. Avskyr själv när man inte får något svar tillbaka när man lämnat en kommentar så jag slutar läsa personens blogg, haha så störande är det!

Men det är inte min mening att dissa er, jag är bara jäkligt glömsk och tänker alltid "jag hinner, jag gör det sen, jag ska bara..." så blir det bara inte av :)

Med det sagt hoppas jag att Ni mina vänliga gäster kommer ihåg att visa att Ni finns och inte bara är statistk-spöken som sveper förbi.

Min blogg ser förjävlig ut! Och gammalt som gatan, den behöver ett lyft och några ordentliga ingrepp. Någon (typ Loda) måste fixa den, kanske till helgen när vi fotat (förhoppningsvis) fina bilder?

Jag vet att jag glömde skriva något som jag skulle men det kan ju inte ha varit något viktigt.

Jag ligger i sängen och ska strax sova, god natt!


Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: du fick ju slut på det och mådde bättre av det så det är ju himla bra. Men jag kan inte. Hade du vetat så tror jag att du hade hållt med mig. Du vet när det nästan känns som att någon rivit en på insidan och såret inte läkt.. Så känns det när jag tänker på det. Såna idioter det kan finnas runt om en ändå! Hoff. Jaja ;b städningen och tvättningen tog hela, HELA, dagen igår ;S och har redan slagit på en ny maskin idag. Blä

2013-04-16 @ 06:23:38
URL: http://Http://martajuliavictoria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0