Men HEJ!

Jag säger det igen: Men HEJ på dig bloggen!
Det var ett tag sen. Och visst har ni väl saknat mig och mina underbara blogginlägg!? Säg JA!

Jag tänker absolut inte dra en historia om "allt som hänt den senaste tiden in i minsta detalj". Haha, inte riktigt min stil.

Men jag mår förbannat och oförskämt bra just nu. Jag är i ett riktigt bra floooow i mig själv, så att säga. Och det känns ju givetvis himla bra :)

Jag har inte bloggat för att jag inte har haft lust, inte vetat vad jag ska skriva för er och för att jag är så himla dålig på att skriva (och läsa) och uttrycka mig plus att jag inte är så duktig på att stava och jag vill väl inte skämma ut mig med den sidan. Allt jag skriver blir bara rörigt och det känns som att ingen förstår det jag skriver och att jag själv tappar bort mig själv när jag skriver mycket, extra dåligt blir det när jag skriver med iphonen vilket jag alltid gör, orka sitta vid datorn mer än att betala räkningarna där lixom.

Sen är det ju grejen med att alla kan läsa, vilket samtidigt är tjusningen med öppen blogg. Lösenordsskyddat var för tråkigt då man tappar nästan alla läsare. Så jag får tänka lite extra nu vad jag skriver här istället.


Min lilla, underbara unge är väl typ 15 månader nu och han är verkligen helt fantastisk på alla sätt och vis. Världens härligaste unge som gillar att spexa och är nog alltid glad. Klart han får raseriutbrott, blir arg, ledsen och allt det där som tillhör ett barn, en människa. Det förstår ni ju, men annars är han alltid glad och så himla go!

Nu tänkte jag tvätta av mig mascaran och borsta tänderna. Skriver säkert mer sen ;-) Ha det gott allihopa!

Dagsfärsk bild på fina jag:


Kommentarer
Postat av: S

Svar; Ja ;)

2013-04-16 @ 10:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0