Tisdag.

Idag får det bli en hemma-slö-städar-dag. Skitjävlatråkigt men jag har faktiskt feber och haft det i flera dagar och fattar inte att vila. Igår var jag och hälsade på en god vän på fm och senare gick jag på stan, det känns ju knappt när det är feber light. Och energi har jag, det krävs lite mer för att jag ska bli däckad! Men nu ska jag fan bli frisk, orkar inte ha huvudvärk längre.

Hemmet ser ut som SKIT och ännu värre blire, det känns som skit också. Vårat hem behöver verkligen piffas upp.

Jag har nyss ätit lunch, kycklingklubbor, lite ris, stekt+ugnsstekt paprika och champinjoner till. Champisar kan man verkligen äta till allt, såå jävla gott. Färska såklart.

Inatt kunde jag fan inte somna, jag var trött men mina tankar höll mig vaken. Positiva tankar bör tilläggas. Jag blev så ivrig och kunde inte sluta tänka. Försökte lugna mig men det var fan omöjligt så jag la mig i soffan och kollade nått avsnitt på How i met your mother ist så jag fick tankarna på annat och det funkade.

Det är på natten man blir extremt kreativ och alla tankar och ideér känns så jävla klockrena! Haha. Sen på morgonen kan man ha lite ångest, nästan precis som fylleångest. Men ni ska veta att jag är en skapare! Inte i konst som musik, dans, skrift, tal, målning eller något sådant. Utan jag får såna jävla ideér när jag är i period, det är sjukt! Jag hoppas mitt välmående håller i sig och att mitt uppfinningsrika tänk stannar kvar nu, helst för alltid men nångång kommer det ju alltid en liten down period också så det är nog bäst att vara produktiv nu så länge som möjligt. Punkt, pjuh!

Ja detta var min frulle. Grönt te, knäckis med mkt smör och kryddor, kvarg med svartvinbärs light saft. En väldigt vanlig frukost för min del. Plus en kiwi imorse. Har inte fotat något annat idag så det får duga för detta inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0