Men tjeeenare mannen!

Ni fattar inte hur fet tvätthögen var/är!!!
Det värsta jag sett.

Jag var beredd på att betala någon för att få min tvätt tvättad, torkad och vikt. Och ni som stryker kläderna...efter varje tvätt...WHY!? Är ni sjuka i huvudet? Har ni lite att göra eller vad är det frågan om? Okej om man stryker en skjorta om man ska på begravning eller nått men där drar jag min gräns, hsha!

Det är en syssla jag lätt hade kunnat överlämna till någon och betala för.

Om jag haft en egen värsting tvättstuga med typ 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkeum, mangel (ja mangla är ok för det är lite mer spännande och man behöver bara mangla vissa grejer, inte hela tvätthögen!) och sånt.. Då hade jag tyckt det var skoj men annars..blä! Hatar att vika tvätt det är så sjuuuukt tråkigt.

Ja, jag och lillen har knappt haft några kläder att ta på oss (Tjalle har bara haft blöja hela dagen, haa haa haa) och jag hade inte ett enda par rena trollingar att ta på mig. DÅ är det illa. Riktigt illa. Då lånade jag min killes kallingar, ha ha. En kort sekund i af. Dom räckte över naveln, var stora och det såg ut som att jag hade en pillesnopp så då kom jag på att jag har ju ett par badtrosor så jag slipper gå helt utan. Så det go vänner räddade situationen. Och nu tvättar min boyfriend lite kläder så man slipper gå naknnnnnn.

Ja vaddårå? Brukar inte ni stå och svanka inne på dass? Det brukar jag. Ofta. Ha ha ha ;) Asså mitt ass, även kallad "never ending story" hahahaaa så jävla kul å braaa!

Nä, hoff.
Punkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0