Lördag kväll.

Hej hej.

Lillen somnade för en stund sen, övertrött kille! Vid sju åkte vi för att hämta honom och blev kvar en stund. När vi kom var han trött, tror han slumrade till i bilen på väg hem och hemma var han trött. Vi gjorde omma och han hade lite extra energi kvar och fick leka lite. Han ville inte mysa i famnen, han ville inte sova, så han fick leka lite till. Han ville såklart klättra på sin stol och bord som tillfälligt står här i tv rummet men det tyckte inte jag var nån bra idé. Lugnare kvällslekar och bus men inte klättra och vara vild just innan sovdags så jag tog bort stolarna och lillen blev SKITSUR!!! Han ville inte till min famn. Jag såg att han tänkte "vill fan inte sova!" samtidigt som han grät "till" mig och ville vara i min famn. Hoff, ibland tänker jag att grannarna tror att vi misshandlar honom för han kan gråta HÖGT och låta riktigt plågad dom gånger han blir förbannad när han inte alla gånger får sin vilja igenom. Men nästan alla i huset har själva barn så hoppas dom vet hur det kan vara ibland.

Jobbigt att vara snart (jävligt snart!) 1 år och ha ett hett humör, stark vilja och envis som en gammal get om det behövs. Han ger sig inte i första taget.

Synd för honom att jag är likadan :)

Jag tog honom i min famn, kramade och pussade. Han blev lugn och vi gick till sängen och han somnade inom några minuter.

Nu tänkte jag ta en dusch så jag slipper göra det på morgonen, hade velat bada men det är nog inte så populärt för grannarna. Sen ska jag torka mitt fjuniga hår med min hårtork som jag fick i julklapp <3 Äntligen! Det var ett tag sen jag ägde en fungerande sist.


Kommentarer
Postat av: Loda

Nåå Challe <3

2013-01-06 @ 00:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0