Modig.

Hej!
Igår hade jag lite av en depp dag, tänkte bara dystra och mörka tankar. Först fick jag ett samtal från min älskade gumma som gjorde mig så glad, bara det att hon tog upp luren och ringde mig, gjorde mig glad. Jag som kände mig så ensam och övergiven. Och efter att jag pratat med henne kändes det genast bättre! Men botades sen helt av storesyrran och hennes barn när dom hälsade på. Nina gjorde mig glad. Inte det att hon tröstade mig men bara att hon kom och hälsade på och var så glad, det smittade av sig.

Jag ser mig själv som en rätt så öppen person, kan berätta nästan vad som helst till vem som helst.

Men ändå finns det en liten del av mig som jag håller stängd, låser och visar inte det till vem som helst. Alla förstår inte, alla känner inte med på något vis, andra verkar tro att det jag säger är överdrift och svammel.

Men när man lever med så starka känslor som jag har så känner jag lite extra i alla sammanhang. Och alla mina känslor är äkta, för mig. Jag kan själv tycka att jag överreagerar ibland (efteråt) men i stundens hetta är mina känslor precis så som jag visar dom.

Idag har jag i af fått prata med en fin vän, som lyssnar, verkligen förstår och tar det jag säger på allvar. En person som jag kan öppna mig för helt och hållet och lita på. Jag babblade nog för mycket med hon får skylla sig själv när hon är så jäkla bra! Hon är nog den enda som jag verkligen kan prata med och säga hur jag egentligen känner och hon finns där. Du gjorde min dag, det var så skönt att få spy ut allt om allt till någon som verkligen lyssnar och förstår.

Ni kanske inte tror mig men jag är jätte trött! Funderade några snabba sekunder på hur det kunde komma sig men jag kom på att det måste vara all den friska luften jag andats in idag och även lite motion(!?).

Jag har en fin gäst här hos mig över natten, systerdottern. Vi har haft det jätte mysigt med film och snask. Vi kollade på filmen Modig och jag tyckte den var jätte bra! Rolig, fin och skit bra! Det tyckte pigan med och vi skrattade högt flera gånger om, så kul tyckte vi att den var. Ni måste se den om ni inte gjort det. Och känsliga jag bölade såklart men höll det för mig själv, jag är ju en tuffing!

Nä nu säger jag god natt här, lill tjejen sover redan.




Kommentarer
Postat av: nina

egentliigen är jag sur men jag blir glad att vara med dig och tjalle automatiskt

2013-01-12 @ 23:32:03
Postat av: Lisa m

Eller så är du glad och blir sur av någon annan viss person automatiskt, så tror jag det är :)

2013-01-12 @ 23:56:08
URL: http://mcitalo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0