Nattsudd.

Här ligger jag (eller vi) i soffan och har kollat film. Vi har blivit nattugglor efter jullovet. Men vi ska nog försöka ändra på sovtiderna när T börjar jobba igen.

Snart måste jag också jobba lite. Väldigt snart. Jag ser fram emot det..men ändå inte! Jag trivs väldigt bra med att bara vara hemma med min gosse men lite extra pengar behövs alltid. Speciellt eftersom vi, (hela familjen, by-grannen mfl) ett stooort gäng har planerat att åka utomlands till nästa jul. Det kommer bli otroligt kul! Så det är redan dags att börja spara lite kosing. Sen vill jag ha mer pengar så vi kan göra roliga saker på fritiden och ha det mer fritt ekonomkiskt helt enkelt.

Men jag trivs som sagt så bra hemma nu, jag har blivit för bekväm! Tänk att bli väckt av en väckarklocka lixom :S Sen vill jag inte vara onödigt mkt borta från min son. Tiden har redan gått så snabbt och jag vill inte missa något. Nånstans inom mig är det ändå lite ångest laddat att tänka på arbetet. Hade tänkt jobba lite under hösten men jag kände ändå att, nä, jag är mammaledig nu och den här tiden kommer aldrig tillbaka. Han kommer aldrig mer utvecklas så mkt under 1 år som det första. Jag tror att jag bara skulle känna mig otroligt stressad och bara längta hem. Bara jag går och tränar eller hälsar på ensam så känner jag en viss stress inombords. Samtidigt som jag längtar efter att jobba med härliga människor och träffa nytt folk.

Ibland vill jag verkligen vara miljonär.

Men det är jag inte ännu så det är bara att ta tag i den första arbetsdagen väldigt snart :D

Nu vore vi lägga oss. Tja!

En gammal bild på mig och min underbara son för några månader sen. Han var lite förkyld och jag hade några extra kilon :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0