Tisdag.

Hej blogg.
Jag kom just till syrran, Tjalle sover i vagnen, jag sitter i en snödriva, syster plogar gården och barnen leker, eller vad dom nu gör.

Lillen vaknade inatt, igen! Han vart lite pigg men jag höll honom kvar i sovrummet. Han luffsadf runt i sängen och försökte sig på lek och bus och blev lite irri när han inte fick leka. Pappan blev less och gick och la sig på soffan. DÅ mina vänner blev lillen ARG och ledsen. Hans far jobbar rätt mycket och då hinner Charlie inte träffa han så mycket vissa veckor och blir jätte glad och pappig när dom väl ses så jag tror lillen blev väldigt ledsen när han inte ens fick sova bredvid sin pappa. Sen när han inte ännu heller förstår att pappa måste få sova när han jobbar så mkt och ska upp tidigt så känns det inte bättre.

Idag vaknade vi tio i sju (!!!) och jag fick en chock när jag såg vad klockan var. Men då vaknade han av att han bajjat, igen. Så det var väl det som störde inatt med, jäkla skit! Men vi bytte blöjan, gjorde omma och myste i sängen till 8, han somnade en stund till men jag kunde inte somna. Nåja, nu ska jag göra något annat, herrå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0